Блог објава

Нашиот тим добро знае дека деталите ја прават вистинската разлика и ве отсликуваат како вистински господин. Кога зборуваме за машкиот накит секогаш во глава ни се вртат екстремите. Но, тоа немора да биде така. Суптилниот накит овозможува мажите да го покажат своето чувство за стил и на вистински начин да се издвојат од толпата и да бидат забележани. Малите допири кои ги додаваме на самите нас ја прават разликата од вистинскиот модерен господин и од оние другите. Fridayshop и ‘Божиновски часовници и накит’ ви презентираат неколу машки парчиња накит кои со сигурност ќе привлечат внимание, ќе се прилагодат на сечиј стил и секако нема да ја намалат машкоста.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.