Блог објава

Панталоните, тренерките, па дури и татковските модели ги имаат потврдено своите функции при комбинација со друго парче облека, но фармерките се уште се борат за да пронајдат вистинската патека. Од обични модели на фармерки, па се до формални, денимот е тежок за да ја даде точната одлука.

Комбинирањето на чевли со фармерки не треба да претставува минско поле. Вие само треба да ги следите вистинските насоки. Затоа, во продолжение ви прикажуваме водич за тоа кој парови најдобро одат со она што им стои најубаво.

Дерби чевла со средно-сина тексас фармерка (посетете го FridayShop)

Класична чевла со смарт тегет тексас фармерка (посетете го FridayShop)

Минималистичка бела патика со бела фармерка

Лоафер со скратена тексас фармерка

Монк чевла со светло сина тексас фармерка

Челзи чевла со искината фармерка (посетете го FridayShop)

Converse патика со кратка кежуал фармерка

Кратки чевли со кежуал или смарт фармерка (посетете го FridayShop)

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.