Блог објава

Една од работите која најмногу не нервира нас мажите е дефинитивно првутот, кој е чест проблем и се јавува кај голем број на луѓепа затоа денеска ќе ви претставиме неколку природни начини кои ќе ви помогнат да се ослободите од него. Првутот се создава на начин на кој што се собираат мртвите ќелии од епидермисот, кожата на главата.

Решение? 

Посотјат голем број на препарати кои се користат за отстранување на првутот на косата, но не и сите се ефикасни. Затоа секогаш треба да гледате да одберете квалитет, па макар и по малку поскапа цена. Еден од брендовите кои важи за лидер во козметиката е дефинитивно Wella SP.

Затоа денеска ќе ви го препорачаме шампонот против првут и многу сув скалп, Wella SP Remove Shampoo.

Тој работи нежно и ефикасно да го отстрани првутот и да го спречи неговото враќање. Овој продукт има широк спектар на начини да се справи со сите причини поради кои се предизвикува првутот. Успешно се бори и против натврдокорниот првут и промовира здрава коса и скалп. Особено е погоден за чуствителни скалпови.

Можете да го купите на следниот линк

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.