Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Да им понудиме на мажите вистинско шопинг искуство – FRIDAYSHOP

Блог објава

Со задоволство сакаме да ви го најавиме почетокот на првата онлајн продавница за мажи во Македонија, Fridayshop.mk. Продавница во која мажите ќе може со леснотија да купуваат различни производи од повеќе категории како што се гардероба, аксесоари, часовници, чевли и уште голем број на продукти кои му се потебни на еден модерен господин.

Но ништо од ова немаше да го направиме да не беа нашите соработници кои ни овозможија на македонските мажи да им понудиме едно поинакво шопинг искуство.

Затоа сакаме да им се заблагодариме на Божиновски часовници и накит, Quick Sox, мултибренд продавницата City Fashion, Орбико, Ars Lamina и literatura.mk, Signori, LGA Style & Luxury итн. Во заедничка соработка на нашата онлајн продавница ќе може да најдете производи од високо клвалитетни светски брендови.

Благодариме за довербата за да им понудиме на мажите кај нас нешто што досега го немаше.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.