Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Два типа на есенски фриузри и како да ги направите – FRIDAYSHOP

Блог објава

Есента често е најдобриот период за да ја смениме нашата фризура. Ако се прашувате зашто, најголема причина за тоа е промената на температурите, односно од топло време одиме кон поладни температури. Бидејќи есента е период од годината во кој што има доста дождови, треба паметно да ја одберете фризурата со цел да немате проблеми и да не ви биде растурена поради временските услови.

Едната е неуредна фризура, додека другата е така наречена фринџ фризура. Станува збор за две слични фризури, но кај неуредната, шишките се носат наназад, додека кај другата, шишките се месат над челото. Она што е добро кај двете фризури е тоа што не ви е потребно да користите многу препарати. Косата само треба да ви биде подолга и да ви биде скратена од страните.

Во ова видео ќе може да погледнете како да ги направите овие фризури. Сепак, стилистот во ова видео користи препарат за косата кој што го нема кај нас. Поради таа причина ние ќе ви претставиме еден високо квалитетен восок за коса кој што може да го најдете кај нас.

Станува збор за восокот за коса SP MEN TEXT STYLE WAX. Високо квалитетен восок за коса од брендот WELLA SP кој има ефект на брзо сушење кој што ја одржува светлината на косата и има мат ефект. Ја формира површината на косата.

Се употребува на сува коса. Клучни состојки се Petrolatum е вазелин, нафтена компонента, која ја подобрува текстурата, помага при детонација и дава сјај и отпор на косата и Copernicia Cerifera Cera кој е е растителен восок кој се користи како тврда компонента на восокот и конзистентен регулатор.

Овој воско важи за еден од најдобрите во машката козметика можете да го купите на следниот ЛИНК

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.