Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Квалитет, класа и удобност!!! Италијански кожни мокасини наменети за прави мажи по одлична цена!! – FRIDAYSHOP

Блог објава

Дали ги вреднувате стилот, удобноста, квалитетот и промотивните цени? Доколку вашиот одговор е да, тимот на Friday МК нуди сјајни предлози за вас! Станува збор за италијански модели на мокасини по промотивни цени, изработени од 100 процентна вистинска кожа, висок квалитет и безвременски дизајн. Лесно станете синоним за личност со стил.

За само 1600 денари, можете да го купите овој модел кој е достапен дури во 8 бои. Овој модел е идеален за секоја генерација, многу е лесен поради што е и најомилен кај купувачите. Моделите можете да ги порачате на нашата прва специјализирана онлајн продавница за мажи на следниот ЛИНК. Во продолжение ќе ви претставиме неколку модели од нашите прекрасни италијански кожни мокасини.

Бордо кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

 

Маслинасти кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Кафени кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Темно сини кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Сини кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Сиви кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Црвени кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

Црни кожни мокасини кои можете да ги купите на следниот ЛИНК

 

 

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.