Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Новата книга од Робин Шарма ексклузивно на Fridayshop.mk – FRIDAYSHOP

Блог објава

Робин Шарма, највлијателниот стручњак за лидерство и најпознат по планетарниот бестселер „Калуѓерот што го продаде своето ферари“, се враќа во книжарниците со уште едно извонредно дело – „Клубот 5 наутро“ – посветено на сите што сакаат да го ослободат својот потенцијал и да достигнат врвен успех во приватниот и професионалниот живот.

Во оваа книга за лична преобразба Шарма го претставува концептот воведен пред дваесет години, втемелен врз револуционерната утринска рутина којa веќе им помогналa на илјадници негови клиенти максимално да си ја зголемат продуктивноста, да си го подобрат здравјето и да уживаат во спокоен живот во ова динамично и стресно време.

Книгата можете да купите екслузивно онлајн на нашата страна на следниот линк.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.