Блог објава

Happy Weekend акција на Fridayshop.mk!!! Овој викенд, можете со секоја купена маичка Friday Girl, да добиете гратис маичка Friday Gentleman само за цена од 990 денари.

Она што е важно да се напомене е дека со акцијата на секоја нарачка добивате бесплатна достава до Вашиот дом.

Побрзајте, понудата важи само за овој викенд! Маичките можете да ги купите на следниот ЛИНК.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.