Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
12 видови торби за перфектен машки стил – FRIDAYSHOP

Блог објава

Машките торби/чанти дефинитивно станаа дел од модерното урбано секојдневие. Во минатото тие биле само ретка потреба, но денес се задолжиетелен моден аксесоар за дневните случувања. А каква торба одговара на вашиот стил, проверете од инфографикот во продолжение.

Има јасни кожни чанти за бизнис мажите (линк до Friday Shop), но има и викенд ранци за мажите со спортски кежуал стил (линк до FridayShop). Имаме тотал 12 опции, а наш предлог е да имате барем две од нив.

За крај, потсетување за новите ранците на FridayShop, кои имаат одлична цена, особено поради актуелноста на овој тип на ранци во зимскиот период од годината.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.