Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
3 книги за продуктивно утро – FRIDAYSHOP

Блог објава

Утринските навики влијаат врз вашето расположение, продуктивност и дури и креативен потенцијал. Не можете секогаш да контролирате како ќе тече непречено вашиот ден, но може подобро да се справиш со пречките и да донесеш поголемо внимание и смиреност, почнувајќи од рутина која те става во вистинската рамка на умот.

Ако сакате да спиете подлабоко, научете да медитирате или да ја обучите вашата волја, тука се десетте главни читања кои ќе ви помогнат да го искористите најдоброто од вашето утро.

7 Навики на успешните луѓе – Стивен Кови

7 Навики на успешните луѓе е обемна програма за развивање на свеста за тоа како досегашните перцепции и претпоставки го попречуваат успехот – како во деловните така и во личните односи. Купи ја на следниот линк

КЛУБОТ 5 НАУТРО од Робин Шарма

Посветено на сите што сакаат да го ослободат својот потенцијал и да достигнат врвен успех во приватниот и професионалниот живот. Купи ја на следниот линк

Мисли и збогати се – Наполеон Хил

Мисли и збогати се е можеби најважната книга за успехот некогаш напишана, и поради неа Наполеон Хил се смета за татко на целата мотивациска литература што се пишува и денес. Купи ја на следниот линк

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.