Блог објава

Секоја сезона од годината си има соодветни модни парчиња кои што треба да се носат. Така на пример, во зимата секој маж, треба да инвестира во квалитетни чевли. Постојат повеќе видови на машки чевли за ладниот период од годината, но најатрактивни од сите се
Челзи чизмите.

Станува збор за елегантни машки чизми кои може да ги носите на различни модни комбинации. Стилски и длабоки, совршени за секоја пригода. Одлично ќе им прилегаат на оние мажи кои сакаат опуштен стил. Освен во кежуал комбинациите, со овие чевли исто така одлично ќе изгледате и во костум, односно во елегантни комбинации.

Кога сме веќе кај челзи чизмите, ви препорачуваме да ја посетите онлајн продавницата Fridayshop.mk, каде што ќе може да најдете различни модели на челзи чизми за сечиј вкус.

Еве 5 начини како да ги комбинирате челзи чизмите…

На класична панталона

Одлично одговараат на класичен костум

Секако дека одговараат и на класична фармерка

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.