Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
3 предлог рачни часовници за буџет под 100 евра – FRIDAYSHOP

Блог објава

Стартуваше месец декември, почна да се осеќа празничната атмосфера. Атмосфера која носи многу подароци за себе и за најблиските. А сите знаеме дека најидеалниот подарок за модерните мажи е рачен часовник. Знаеме дека веднаш помислувате, кој ќе дава 500 евра за подарок за нова година ?

Затоа, во продолжение, нудиме избор на три рачни часовници со цена под 100 евра (6000 денари). Доколку пак сакате некој друг подарок, проверете што има на Friday Shop, и креирајте кретивно подарок изненадување за вашиот татко, брат, дечко, маж, или колега.

Ајде да се вратиме на часовниците. Нудиме три вида, сите од брендот Swatch, секој различен од предходниот. Има кафен, црн, и во боја. Одберете сами –

Swatch Shiny Black – цена 5800 денари (линк за нарачка)

Swatch Pain D Epices – цена 5800 денари (линк за нарачка)

Swatch Kakinuma – цена 5000 денари (линк за нарачка)

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.