Блог објава

Лептир машната е задолжителен аксесоар кога се носи смокинг. Црн смокинг, со црна лептир машна и црни лакирани чевли е безвременска комбинација и незаменлива елеганција. Смокинг оделата никогаш не се носат со вратоврска.

  • Цена: 1300 денари
  • Купи на следниот ЛИНК!

Украсните  манжетни се аксесоар што има и практична и естетска улога. Истите, служат за спојување на двата краеви на манжетните на кошулата и се избираат во зависнот од настанот за којшто се наменети. Слободно можете да се опуштите и да одберете впечатливи и сјајни манжетни за раскошни забави, за свадба изберете посмирен и софистициран тип на манжетни, исто како и за интервјуа за работа.

  • Бренд: Calvin Klein
  • Цена: 5100 денари
  • Купи на следниот ЛИНК

Дефинитивно, една од најважните работи за правилна и добитна комбинација кога станува збор  носење на смокинг, е и правилниот избор на чевли. За смокинг секогаш, ама баш секогаш, препорачуваме лакована црна чевла. Целата работа е во тоа што лакираната чевла совршено ја надополнува елеганцијата на смокингот, истовремено освежувајќи ја целосната слика, токму онолку колку што се бара, кога станува збор за свечен и елегантен стајлинг.

  • Бренд: Signori
  • Цена: 9199 денари
  • Купи на следниот ЛИНК

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.