Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
4 книги кои треба да ги прочита секој млад претприемач – FRIDAYSHOP

Блог објава

Не морате да бидете дел од Силиконската долина за да добиете совети од влијателните. Наместо тоа, доколку е тоа сфера од вашиот интерес и сакате да читате книги, бидете први и прочитајте некои од овие книги кои воедно се дел од најдобрите бизнис книги на денешницата. Не е потребно да патувате до таму, едноставно можете да ги купите преку нас.

Погледнете кои книги се дел од најдобрите бизнис книги и од кои ќе може да научите доста, особено ако сте млад и нов во бизнис светот:

ДА! 50 тајни на науката на убедувањето

Кој еден единствен збор ќе ја зголеми вашата убедливост? Како можете да станете џедај-мајстор на социјалното влијание? Која е активната состојка на трајниот успех? Зошто некој би одбрал „мерцедес“, а е вљубен во „БМВ“? Купи ја на следниот ЛИНК! Цена: 300 ден.

Тајните на иновациите на Стив Џобс

Во Тајните на иновацијата на Стив Џобс, Кармин Гало ни го предава вистинскиот начин на размислување на Стив Џобс и на Епл. Оваа книга не е само за луѓето во маркетингот и во технологијата, иако и тие ќе имаат корист од една таква проникливост во нивните светови. Купи ја на следниот ЛИНК! Цена: 500 ден.

Момчето милијардер: Марк Закерберг со свои зборови

Навидум позната приказна – уште една бубалица која успеала во животот. Марк Закерберг, детето гениј, го напушта Харвард за да го основа Фејсбук, гигант и социјална мрежа која го редефинира светот каков го познаваме. Тој станува најмладиот милијардер во светот на сите времиња, што самиот го заработил своето богатство. Купи ја на следниот ЛИНК! Цена: 330 ден.

Алекс Фергусон: Мојата автобиографија

Инспиративната приказна на, според многумина, најголемиот менаџер на сите времиња. Преглед на неговите скромни почетоци, неколкуте „мрачни години“ без титула на клупата на Јунајтед, дострелите на Генерацијата ’92 предводена од Гигс, Сколс, Невил, Бат и Бекам, потпишувањето со Кристијано Роналдо и Вејн Руни. Купи ја на следниот ЛИНК! Цена: 700 ден.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.