Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
4 машки потребни аксесоари за перфектен изглед на долниот дел од телото – FRIDAYSHOP

Блог објава

Кога зборуваме за машките аксесоари, нив ги делиме на два дела. Дел се за горниот дел на телото, дел за долниот. Денес, обрнуваме внимание на оние долните. Покрај тоа што тие се задолжителни за машкиот стил и секогаш треба да внимаваме да ги имаме во потребен број, тие се и одличен подарок за секој маж, посебно во оние моменти кога немате некоја креативна идеа надвор од стандардното.

Долниот дел од телото се базира на основа, и на аксесоари. Под основа, мислиме на фармерките, панталоните, чино, краткиот шорц и слично. Под аксесоари мислиме на:

1.Најважниот дел се секогаш чизмите (Челзи чизми, како и кратките Чука чизми). Посетете го Fridayshop, и разгледајте ги многуте нови модели на чизми, со феноменални цени од 2450 денари.

 

 

2.Долна облека и чорапи. Посетете го Fridayshop, и разгледајте ги многуте шарени добри нови модели на модерни чорапи, со почетни цени од само 300 денари.

 

 

3.Секогаш битниот ремен. Посетете го Fridayshop, и разгледајте ги новите модели на ремени достапни во неколку бои, со почетни цени од само 500 денари.

 

4.Секако да не заборавиме и на уникатниот Tucker Shirt-Stay, кој користи револуционерен дизајн и функционалност со цел да го подобри вашиот професионален изглед. Доволно е удобен за секојдневно носење. Лесно прилагодлив и содржи уникатен механизам за заклучување, кога ќе видите колку добро изгледате никогаш нема да го напуштите домот без него! Само на FridayShop, по цена од 1300 денари

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.