Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
4 модерни начини на комбинирање на зимската капа – FRIDAYSHOP

Блог објава

Зимската капа повеќе не е аксесоар кој има за цел греење на главата во ладните денови од годината. Во денешно време, зимската капа (beanie по најново) е моден фраерски асксесоар кој може да даде вистински шмек на вашиот стил. Добро е, што капата веќе може да се комбинира на сите стилови, и не сме фиксирани само на планинскиот спортски кежуал стил.

Пред да преминеме на четирите модни стилови со кои одлично се комбинира зимската капа, да ве израдуваме за момент. Од пред некој ден, на Friday Shop  се достапни и зимски beanie капи, по одлични цени од само 260 денари. Проверете на линков, а мала најава во продолжение за какви модели станува збор.

Пред да нарачате од Friday Shop, проверете како стојат зимските капи со четирите актуелни зимски стилови за модерни мажи. Ќе приметите дека темните бои доминираат, и даваат одличен шмек на минималистичкиот изглед на модерните мажи. Слични се и боите на Новите капи на Friday Shop.

Бизнис формален стил со одело – 

Планински зимски стил – 

Смарт кежуал стил –

Хипстерски стил – 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.