Блог објава

Статистички гледано, голем дел од луѓето го започнуваат празничниот шопинг во Ноември. Па затоа, доколку мислите на некакво парче облека, како на пример сет шалови или книги, вашата идеа за давање подароци претставува прерана, несезонска или пак навредлива. Сепак на крајот од денот, ние ви направивме листа на подароци совршена за секој машки вкус.

За љубителите на долна облека

Синоним за недостаток на имагинација, или паника во последен момент се чорапите кои може да бидат извор на потсмев, кога станува збор за купување подароци. Но, ние би сакале официјално да ја вратиме репутацијата на овие минијатурни парчиња ткаенина. Чорапи ретко се несакани. Всушност, тие се сосема спротивно.

За мислителите

Можеби човекот за кого купувате е церебрален, што подраазбира дека подарок чорапи, најверојатно, ќе предизвика блага иритација, наместо неизвесна радост. Во овој случај, ќе треба да излезете со нешто малку пософистицирано, како на пример сет нотеси дизајнирани за генерирање на вашите бизнис идеи.

За љубителите на виното

Доколку нотесите не ви се премногу софистицирани, а вашето момче е љубител на виното, тогаш ние го имаме подарокот од соништата. L’Aterlier Du Vin, е се што му е потребно на еден колекционер на вино за да го отвори и зачува својот плен, вклучувајќи и затворач за црвено или бело вино.

За љубителите на кафето

Ако сакате да подарите нешто посуптилно, кое ќе биде ценето поради убавиот дизајн, имајте го во предвид Tom Dixon сетот за еспресо. Заедно со ова, може да ги искомбинирате нашите чаши за еспресо кои ги нудиме на нашата онлајн продавница FridayShop на следниов ЛИНК.

За љубителите на негата и одржувањето

Без оглед на личните интереси на човекот, повеќето мажи се или пак треба да бидат заинтересирани за лична хигиена. Доколку тие не се, тоа претставува уште поголема причина да купите нов ексклузивен Aesop комплет. Исто така, и нашата онлајн продавница FridayShop  содржи разновидни производи за нега и одржување достапни на следниов ЛИНК.

Покрај овие сетови, нашата онлајн продавница нуди сет за аксесоари наменет за вашата работна маса на кој што можете да ги складирате сите неопходни и секојдневни работи што ги користите. За повеќе информации, посетете го следниов ЛИНК.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.