Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 книги кои ќе го променат начинот на Вашето размислување – FRIDAYSHOP

Блог објава

Моменти кои навистина ни се менува начинот на размислување се навистина ретки и посебни, но со изложување на широк спектар на идеи, вие ги зголемуваат шансите да ја промените вашата перспектива. За почеток обидете се со овие 5 книги.

Зборувајќи од искуство, мислиме дека оваа листа од 5 книги од влијателни писатели и мислители во секое поле од психологија до економија може само да го промени начинот како размислувате за светот, работата, другите луѓе и себе.

Маркетинг менаџмент: пристап за донесување на стратегиски одлуки

Маркетинг менаџмент: Пристап за донесување на стратегиски одлуки е е најсовремената и најдобрата книга достапна на интернет, со најновите развивања во интернет комуникацијата и дистрибутивната технологија во секое поглавје. Автори на книгата се Џон В. Мулинс и Орвил К. Вокер. Можете да ја купите на следниот линк

Напред: Како Старбакс се бореше за неговиот живот без да ја изгуби својата душа

Втората најтешка работа во бизнисот е да се изгради успешно претпријатие –најтешката е да се менаџираат пресвртите, а сепак да се остане достоен на базичната култура и на вредностите на организацијата. Ова е класичен пример како може да се направи тоа. “Напред!” на Хауард Шулц е една од најважните книги за лидерство и за промената на нашето време, и за секоја генерација на лидери. Купете ја на следниот линк.

ДА! 50 тајни на науката на убедувањето

Кој дел од канцеларискиот материјал може да го зголеми вашето влијание? Кој еден единствен збор ќе ја зголеми вашата убедливост? Како можете да станете џедај-мајстор на социјалното влијание? Која е активната состојка на трајниот успех? Зошто некој би одбрал „мерцедес“, а е вљубен во „БМВ“? Сигурно би сакале вашите колеги повеќе да се согласуваат со вас, вашите деца да си ја пишуваат домашната и соседите да престанат да расфрлаат ѓубре наоколу. Купете ја на следниот линк

КЛУБОТ 5 НАУТРО од Робин Шарма

 Светски признатиот гуру Робин Шарма ви го претставува концептот на Клубот 5 наутро – докажан систем кој им помогнал на илјадници клиенти максимално да си ја зголемат продуктивноста, да си го подобрат здравјето и да уживаат во спокоен живот во ова динамично и стресно време. Купете ја на следниот линк

Тајните на иновациите на Стив Џобс

 Во неговиот потврден бестселер Тајните на презентирањето на Стив Џобс, авторот Кармин Гало прикажа една едноставна програма „чекор по чекор“ на моќни алатки и на докажани техники инспирирани од легендарните презентации на Стив Џобс. Купете ја на следниот линк

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.