Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 машки часовници кои ќе бидат најбарани за 2019 година!! Купете ги веднаш – FRIDAYSHOP

Блог објава

Веројатно сте забележале, ама нашиот тим постојано објавува различни текстови на тема машки часовници,и постојано ви ги прикажува оние кои се во тренд во зависност од сезоната со соодветна цена. Квалитетен рачен часовник е задолжителна инвестиција на мажите за која треба да водат грижа.

Пред да ви го претставиме нашиот избор, мора прво да знаете дека треба да имате часовник по кој ќе бидете препознатливи.

Еве го нашиот избор:

1.Longines Master Collection

Longines е бренд на часовници кој произведува елегантни часовници уште од самиот почеток. Денеска, Master Collection е одлична илустрација на оваа карактеристика на брендот. Овој модел ги носи со себе класичната елеганција и квалитетот. Порачајте го на следниот линк .

2. Tissot V8

Tissot V8 важи за моќен часовник кој може да го ставите на вашиот зглоб. Од 1853 до ден денес, Tissot конкурентно ги изненадува и воодушевува купувачите со своите иновативни производи. Разгледајте го овој модел на следниот линк.

3. Calvin Klein Posh

Calvin Klein Posh е совршен машки часовник. Куќиштето на часовникот е направено од нерѓосувачки челик кој нуди висок квалитет, а розевиот бројчаник дава високо ниво на елеганција. Купете го веднаш на следниот линк.

4. Omega Seamaster Aqua Terra

Иновациите во создавањето на часовници од секогаш биле дел од историјата на OMEGA. Овие часовници, ја мерат историјата на планетата повеќе од 160 години. Тие допираат до вселената, длабочините на окенаните и се вистинските двигатели во светот. Порачајте го на следниот линк.

5. Swatch Sistem Kaki

Swatch го спои врвниот квалитет со пристапните цени. Брендот постави силна врска во светот на спортот со постојана поддршка на спортски настани, а уште од самиот почеток Swatch е поврзан со поп културата и уметноста. Порачајте го веднаш на следниот линк.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.