Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 модели на обувки кои ќе ја одбележат 2019 година – FRIDAYSHOP

Блог објава

Пред некој ден имавме листа на нови модели на машки зимски чевли кои колку толку ќе бидат еден вид на новитети за оваа нова 2019 година. Сепак тоа се новитети, и ќе треба време за да се прифатат од машкиот свет. Денес, објавуваме лиса на 5 модели на обувки околу кои ќе се вртат трендовите во 2019 година. Предвидувањата е дека ќе се оди на сигурно, и истите модели од 2018 ќе продолжат да доминираат и во 2019 година.

Ваше е со време да го посетите Friday Shop, и да се подновите со еден нов модел на машки обувки, затоа што скоро сите модели се дел од листата на топ 5 за 2019 година. Мал исечок во продолжение –

Сега, време е за листата на обувки која варира од од формални бизнис модели, до смарт кежуал чевли, па се до класичните незаменливи патики. Вреди да се има барем 3, од дадените 5 модели –

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.