Блог објава

Малку по малку, започнуваат да се доближуваат новогодишните празници. Луѓето се почесто изглегуваат порано од работа, за да пијат кафе со своите најблиски. За модерните мажи, најдобрата комбинација на кафе е секогаш прекрасното кратко еспресо со квалитетна пура.

Се повеќе луѓето кај нас знаат да уживаат во пушењето пури. И тоа не само да уживаат, туку и да разликуваат брендови, вкусови и комплексност кај истите. Поради тоа, ние ви претставуваме 5 прекрасни подароци кои се специјално создадени за љубителите на пурата.

Xikar M8 Metal Gunmetal секач за пури

Овој нов М8 секач за пури од брендот Xikar се карактеризира со секачи од 44о нерѓосувачки челик. Квалитетната изработка на овој секач го прави еден од најсилните од аосртиманот на брендот. Повеќе информации на FridayShop на следниот линк.

Луле Big Ben Pipe red BB+B

Луле Big Ben Pipe red BB+B е елегантно луле во комбинација со црна и бордо боја. За оние хедонисти кои се вистински  уживатели на тутунот. Двата модели се достапни на FridayShop на следниот линк.

Xikar Allume Double црвена запалка

Црвена запалка од брендот Xikar совршена за љубителите на пурата. Разгледајте го големиот асортиман на запалки на следниот линк.

Бел пепелник за пури

Секоја пура си заслужува внимание и неколку потребни аксесоари со цел вистински да уживаме. Пушењето на пурата не може да се замисли без елегантен и соодветен пепелник. Повеќе информации на FridayShop на следниот линк.

My Father Cigars Decimo Anniversario

Произведени само 2000 кутии во 2013 година а одбележува  10 годишнината на Don Pepin, бренд  дел од My Father Cigars. Богата со вкусови. Задолжителна за се секој љубител.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.