Блог објава

Доста е од цвекиња, срциња во форма на балон и големи мечки. Време е да купите нешто креативно и модерно за валентајн, нешто кое можеби вреди малку повеќе пари, но и кое ќе ви се најде и на вам во иднина. Купете валентајн подарок кој ќе може да се користи и од вашата девојка, но ќе биде супер подарок и за вас.

Посетете го FridayShop за повеќе идеи, но ние имаме 5 кои ги издвоивме на оваа тема –

Окер бордо деловна чанта која ќе може да ја носите и двајцата – линк

Декоративна ламба која ќе може да го краси вашето заедничко биро – линк

Кожен паричник за картички, кој може да се користи и од двата пара – линк

Планум во кој заеднички ќе ги пополнувате вашите идни планови – линк

Интересна книга на тема почетоците и приказната за Старбакс – линк

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.