Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 нови модели на фраерски чорапи достапни на Fridayshop.mk – FRIDAYSHOP

Блог објава

Fridayshop.mk нуди широк спектар на чорапи кои што доаѓаат во уникатни бои и дизајни. Класични, шарени и со различни принтови, како и трендовски чорапи со стил се дел од најновите модели кои може да се најдат кај нас.

Преку овие чорапи вие ќе додадете боја во вашиот живот. Досадните бои е лесно да ги најдете, но овие модели може да се најдат само кај нас. Розева, сина, црвена, зелена, жолта, виолетова, темна, светла, портокалова и уште многу други. Совршени за на костум и за на елегантни машки чевли.

Цената на сите овие чорапи е 300 денари со бесплатна достава до вашиот дом. Подари му едни на твојот пријател кој сака уникатен стил, или поднови се самиот.

Чорапите можете да ги купите на слениот ЛИНК

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.