Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 работи кои треба да ги има еден маж во неговата канцеларија – FRIDAYSHOP

Блог објава

Во денешно време навистина живееме брзо темпо на живот и поголемиот дел од денот ни е исполнет со работни обврски, а самотото тоа не тера да останеме се повеќе во нашата канцеларија. Поради тоа е многу важно таму да се чуствувате пријатно и како дома.

За да го постигнете тоа, треба малку да инвестирате во некои работи кои што ќе направат вашата канцеларија да биде место каде што ќе одите со задоволство.

Еве ги нашите 6 предлози…

Секој претприемач или пак вработен во една компанија, после напорните работни обврски, сака да се релаксира. Секој човек има различен начин за како да се релаксира и да се опушти, некој со добар пијалок, некој со добро кафе, а пак некој со добра пура. Затоа ако се љубител на квалитетни пури, убаво би било во канцеларијата да имате еден квалитетен секач за пури кој секогаш ќе биде до вас.

Xikar Xi1 црвен секач за пури

Овој производ можете да го купите онлајн на следниот линк.

Поголемиот дел од младите и успешни претприемачи имаат навика да читаат квалитетни и добри книги. Затоа во канцеларија имајте неколку квалитетни книги од кои можете да научите доста работи. Нашиот предлог е книгата, ДА! 50 тајни на науката на убедувањето.

Оваа книга можете да ја купите онлајн на следниот линк.

Денот ретко кој го започнува без добро кафе, а кога мислиме на добро кафе, мислиме на еспресо. Пред се, мора да инвестирате во апарат за правење на еспресо, па потоа да си имате и ваша специјално дизајнирана чаша за еспресо која ќе ви стои во канцеларија. Или пак, можете да имате цел сет. Нашиот предлог е џез колекцијата на чаши за еспресо кои можете да ги купите онлајн на следниот линк.

Светлото во просторијата е доста важно и влијае на вашето расположение. Затоа за темните часови во канцеларија или за моментите кога имате повеќе работа и останувате до покасно, декоративна ламба е совршениот избор за вас. Нашиот предлог денеска е дрвена рачно изработена декоративна ламба која можете да ја купите онлајн на следниот линк.

Доколку сакате да ви се разубави работното место и да се внесе живост и свежина, препорачуваме да започнете да си одгледувате мини кактуси. Затоа ви предложуваме да одберете природен кактус во рачно изработена декоративна саксија. Овој производ можете да го купите онлајн на следниот линк.

Она што е многу важно и влијае на продуктивноста е, добро органзиран простор. Затоа ви препорачуваме да си одберете еден дрвен декоративен рачно изработен држач за аксесоари за на вашата работна маса на кој што можете да ги складирате сите неопходни и секојдневни работи кои што ги користите, од типот на часовник, паричник, телефон, пенкало и сл. Овој производ можете да го купите на следниот линк.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.