Блог објава

Полека влегуваме во втората половина од месец Декември, и може официјално да ја најавиме празничната сезона. На работа се помалку се користи компјутерот, намален е бројот на меилови, со колегите се пијат по три кафиња на ден.

А како во светот, така и кај нас, Secret Santa играта и тоа како станува популарна. Прашањето е кој колега ви се падна во извлекувањето, и дали имате креативна идеа за подарок? На ваша среќа, тука сме ние, и нашите одлични 7 предлог (не многу скапи) подароци за вашиот колега. Да почнеме со ред –

Зимска капа – проверете на Friday Shop, капчиња по стартни цени од само 260 денари

Дизајнирани шољи за кафе – Friday Shop со супер дизајни на модерните колеги

Продукти за нега на брада – доколку вашиот колега обожава разни форми на брада, тогаш Friday Shop е вашата дестинација за подарок

Машка кујнска престрилка – омилениот подарок на Friday Shop за мажите кои обожаваат да готват

Шарени модерни чорапи – со 300 денари до супер подарок за вашиот колега, само на Friday Shop

Марама/шал – подарок на сезоната, кој има двојна улога. Проверете ги новите супер модерни марами на Friday Shop

Книга – не заборавајте и мажите дека читаат книги, особено оние биографските со нивните омилени ликови од спортот. Проверете го изборот на Friday Shop

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.