Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 паметни книги кои ќе ве стоплат во следните ладни месеци од годината – FRIDAYSHOP

Блог објава

Парното е пуштено, нема веќе пекол викенд денови кога ќе се шетаме 10 часови без престан. Филмови и серии има, за да помогнат во деновите кога сме затворени дома, но ние имаме и еден поинаков предлог.

Оваа есен/зима сезона е идеално време е за добра книга. Не мислиме на трилери од Гијом Мисо, хорор од Стивен Кинг, драми и комедии. Мислиме на паметни книги, кои покрај забава и занимација, ќе ви донесат и некоја добра идеја. FridayShop е преполн со книги, но да почнеме со ред

Алекс Фергусон: Мојата автобиографија – цена 700 денари (линк)

Михаел Шумахер: Врвот на величественоста – цена 300 деанри (линк)

Меси: Приказна за момчето што стана легенда – цена 300 денари (линк)

Напред: Како Старбакс се бореше за неговиот живот без да ја изгуби својата душа – цена 330 денари (линк)

Момчето милијардер: Марк Закерберг со свои зборови – цена 330 денари (линк)

Тајните на иновациите на Стив Џобс – цена 500 денари (линк)

Спортскиот амбасадор Новак Ѓоковиќ и подемот на Србија – цена 300 денари (линк)

Хари биографија – цена 300 денари (линк )

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.