Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 Предлог подароци за вашиот директор – FRIDAYSHOP

Блог објава

Се ближат новогодишните празници, односно периодот од годината за давање на подароци. Кога избирате подарок, особено за вашиот директор, потребно е да бидете внимателни при селекција и да бидете во брзање. Имате среќа што Friday.mk мисли на вас, и на оваа тема, па затоа во продолжение ви нудиме неколку предлог подароци совршени за вашиот директор. Одберете нешто со цел да го направите директорот среќен и горд.

1. Доколку располагате со поголема сума на пари, најдобар избор е рачен часовник. За повеќе информации, проверете го следниот линк

2. Кожен паричник е секогаш добар избор кога станува збор за вашиот директор. Две предлог решенија на следниот линк 

3. Доколку буџетот ви е ограничен, машките модни аксесоари (капа,шал, ракавици) ви се секогаш на располагање. Предлози на следниот линк

4. Доколку е фан на литературата, одберете некоја интересна книга на следниов линк

5. Доколку е познат по свадбите и свечените настани, Mr.Triton Gift Box е совршениот избор за  вашиот директор. Проверете ги различните модели на следниот линк

6. Доколку го поминува својот викенд во кујната експериментирајќи нови јадења, совршен избор е секогаш машката престилка. Проверете мал дел од дизајните на следниот линк 

7. Доколку вашиот директор ужива во пиењето кафе, една или две кретивни чаши за кафе ќе завршат работа. Проверете ги дизајните на следниов линк

8. Да не заборавиме на негата и одржувањето. Доколку вашиот избор е на оваа тема, имаме интересни производи на следниов линк

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.