Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 задолжителни аксесоари кои секогаш ќе останат во мода – FRIDAYSHOP

Блог објава

Како што знаете, скоро секоја недела објавуваме интересни листи на машки аксесоари за да бидеме во тек со модата. Денес се решивме да објавиме нова листа, од 8 видови на  аксесоари кои секогаш ќе бидат актуелни на машкиот пазар. Листата е одлична, каде што тимот на Friday MK дава најголемо значење на кожниот чевел, рачниот часовник и секако книгата која го релаксира вашиот мозок кој секојдневно е наполнет со работни проблеми.

Слободно може да се каже дека оваа листа е задолжителна за секој современ модерен маж, кој да не се лажеме, мора да ги има овие аксесоари во својот моден репертоар. Немора да се 8, пробајте да практикувате барем 5. 🙂

Рачен часовник (посетете го FridayShop)

Кожен чевел (посетете го Fridayshop)

Кожен ремен (посетете го Fridayshop)

Кожен новчаник (посетете го FridayShop)

Добра книга (посетете го FridayShop)

Добри класични наочари

Кожни ракавици

Кожна чанта (посетете го FridayShop)

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.