Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
За нас – FRIDAYSHOP

За нас

Fridayshop.mk претставува првата специјализирана онлајн продавница за мажи во Македонија. FridayShop е комбинација од вкус, талент и вештина на еден тим кој работи заедно со цел да ги задоволи потребите на оние кои што го бараат својот стил. FridayShop е нешто повеќе од само обична продавница, FridayShop претставува начин на живот. Преку продажба на производи од различен асортиман кои го подобруваат начинот на живот на еден модерен господин, нашата цел е да ви дадеме едно посебно искуство кога станува збор за онлајн шопингот. Нашата цел е да го направиме вашиот шопингот едноставен и сигурен. Она што е многу важно е тоа што ние нема да бидеме само онлајн продавница, ние сакаме да бидеме и вашиот стилски советник.

Биди дел од Fridayshop

FridayShop e првата специјализирана онлајн продавница за мажи во Македонија. Нашата продавница е местото каде што мажите ќе можат да го пронајдат својот стил и се она што е потребно на еден модерен господин. FridayShop привлекува луѓе со стил и луѓе кои знаат што е добро и квалитетно.

Готова интернет продавница за продажба преку интернет

Достава на производите до купувачите

Професионален дизајн

Флексибилен продукт каталог

Онлајн прмоција на производите

Маркетинг активности

Дополнителен маркетинг преку текстови и препораки

Безбедност

Безбедност

Гарантираме сигурно плаќање

Бесплатна достава

Бесплатна достава

Бесплатна достава на сите производи

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДРШКА

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДРШКА

Техничка подршка на тел : 070 234 420

Нашиот

тим

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.