Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Часовник за секојдневни комбинации – Swatch Dorsoduro – FRIDAYSHOP

Блог објава

Swatch Dorsoduro важи за прекрасен едноставен часовник од колекцијата Irony Big Classic. Куќиштето е направено од нерѓосувачки челик, додека бројчаникот е во црна боја.

Карактеристиките на часовникот вклучуваат мерење на датумот. Чаовникот важи за водоотпорен, но сепак не е препорачливо да го внесувате во вода. Го испраќаме во оргинално пакување и гаранција од производителот.

Доколку сакате часовник за секојдневни комбаниции, Swatch Dorsoduro е секогаш правиот избор за вас. Затоа, не размислувајте многу и порачајте го на следниот ЛИНК

Дополнителни карактеристики:

  • Аналоген часовник
  • Дебелина на куќиште: 12 мм
  • Куќиште: нерќосувачки челик
  • Ширина на куќиште: 43 мм
  • Функција за датум
  • Бројчаник: црн
  • Движење: швајцарски кварц (батерија)
  • Ремче: кожно/сиво
  • Водоотпорност: 30 метри
  • Гаранција: 2 години

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.