Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Дали имаме фанови на Фреди Меркјури? – FRIDAYSHOP

Блог објава

Нормално дека има. Без разлика дали сте фанови на вистинскиот Фреди, или на глумецот Рами Малек, ние имаме едно супер изненадување за вас во вид на креативни Фреди Меркјури маички под брендот на Friday.

Летото полека зема замав, па периодот на модерни дизајн маички и тоа како ќе биде популарен. Почнуваме со комбинирање на класиките како патики, фармерки/чино и обични маички со одлични креативни дизајни како нашиот пример. Смарт кежуал во права смисла на зборот.

Само овој викенд, овие маички може да се нарачаат пред изработката, и тоа по цена од само 690 денари. Не чекајте, веднаш посетете го FridayShop или пишете ни порака.


Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.