Блог објава

Пред неколку дена не прашаа дали е нормално да се носат зимски чевли во топлите пролетни месеци од годината.

Одговорот е да. Класичните модели на чевли се одлично решение затоа што се лесни за носење, не ја спуруваат ногата како оксфорд/дерби, и одговараат и на формалниот, и на неформалниот машки стил.

Затоа, FridayShop секогаш се грижи за вас кога станува збор за машката мода, па во продолжение ќе ви ги претставиме единствените чевли во различни бои кои може да ги разгледате на следниов линк.

Погледнете за кои машки елегантни чевли станува збор

Остави коментар

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.