Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Еднобојни или шарени чорапи? – FRIDAYSHOP

Блог објава

Изборот на чорапи е исклучително важен детал преку кој може да направите уникатен стил и да се издвоите од толпата. На љубителите на кежуал стилот, модните дизајнери им укажуваат да носат шарени чорапи со необични шари и јаки бои. Доколку повеќе цените класична елеганција, нема да згрешите и со неутралните нијанси како што се сина, црна или слично.

Еве неколку од нашиот асортиман, a ако сакате да се подновите или да му ги подарите на некого, поетете го следниот линк.

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.