Блог објава

Денот на татковците беше (17 Јуни), и дојде време за избор на подарок. Да, мајките и жените ги славиме секој трет ден, па време е да се испоштуваат и татковците. Имате среќа што ние мислиме на вас, и на оваа тема, па затоа во продолжение ви нудиме неколку предлог подароци за денот на татковците. Одберете нешто и направете го вашиот татко среќен и горд –

1-Доколку заслужил и доколку имате нешто пари на страна, рачен часовник е вистинскиот избор. Проверете што нудиме на следниов линк

Доколку е младалачки татко, зпшто па да не го изненадите со некоја кретивна Friday маичка. Проверете ги дизајните на следниов линк

Кожен паричник е секогаш правиот избор. Две предлог решениа на следниов линк

Доколку буџетот ви е ограничен, работа ќе завршите со неколку кретивни видови на чорапи. Предлог на следниов линк

Доколку кошулата цело време му излегува од панталоните. Предлогот е Tucker Shirt-Stay, нарачајте на следниов линк

Доколку се спремате за плажа, одберете некоја интересна книга на следниов линк

Доколку вашиот татко ужива во пиењето добро еспресо, една или три кретивни чаши за кафе ќе завршат работа. Проверете ги дизајните на следниов линк

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.