Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Фраерски мокасини кои се одличен избор за првите есенски денови – FRIDAYSHOP

Блог објава

Мокасините и оваа сезона продолжуваат да бидат омилено парче обувки особено за првите есенски денови. Лесни и удобни за носење, во нив може да го поминеме без мака работниот ден, па дури и по него да продолжиме да се забавуваме.

За претстојната сезона популарните хај-стрит модни марки ни нудат повеќе различни модели на мокасини, од класични до трендовски.

Па, доколку сте подготвени за подновување со елегантни нови мокасини, на фотогалеријата проверете каде можете да ги најдете најубавите.

За повеќе информации, посетете ја најдобрата онлајн продавница во Македонија, FridayShop

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.