Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Fridayshop повторно ве наградува!!! – FRIDAYSHOP

Блог објава

Првата и единствена онлајн продавница за мажи во Македонија, Fridayshop.mk повторно со изненадувања за своите фанови. Станува збор за две наградни игри од кои едната е на Фејсбук, а другата е на Инстаграм.

Наградна игра на Фејсбук во која подаруваме фраерска маица – Friday Gentleman 🙂 

Се што треба да направите е да го посетите следниот линк на нашата фан страна на Фејсбук. Потоа треба да ја лајкнете нашата фан страна, и да ја споделите оваа објава на вашиот профил, а нашиот тим по случаен избор ќе ви ја подари оваа маица.

За да ги погледнете останатите модели на маици кои може да ги најдете кај нас, одете на следниот ЛИНК

Инстаграм giveaway!!! 🙂 

Подаруваме и на Инстаграм. 4 подароци за 4 среќни добитници

1. Лајкни ја фотографијата
2. Направи follow на нашиот Инстаграм профил
3. Стави ја оваа фотографија на story со хаштаг #fridayshopgiveaway и тагни го Fridayshop.mk
4. Освој чаша за еспресо од нашта џез колекција

По случаен избор ќе бидат извчлечени 4 добитници и секој од нив ќе добие по една чаша за еспресо.

?Инстаграм giveaway? 4 подароци за 4 среќни добитници?? 1. Лајкни ја фотографијата 2. Направи follow на нашиот Инстаграм профил 3. Стави ја оваа фотографија на story со хаштаг #fridayshopgiveaway и тагни го Fridayshop.mk 4. Освој чаша за еспресо од нашта џез колекција По случаен избор ќе бидат извчлечени 4 добитници и секој од нив ќе добие по една чаша за еспресо. #fridaymk #fridayshopmk #nagradnaigra #инстаграмџии #macedonia #награднаигра #fridayshopgiveaway

A post shared by Friday Shop (@fridayshop.mk) on

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.