Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Го имаме совршениот подарок за еден модерен маж… – FRIDAYSHOP

Блог објава

Дали верувате дека треба да се купуваат подароци само за некои прилики или поважни датуми? Ние не веруваме во тоа, бидејќи ако сакате да подарите некому нешто, не ви треба ништо друго освен желба. Поради тоа денеска за вас направивме еден краток мал водич за подароци за мажите.

Карти за спортски натпревар, убаво парче облека, парфем, балсам за после бричење или цел козметички сет, се само дел од работите кои би можеле да го израдуваат вашиот партнер.

Без разлика што ќе одберете за него, имајте на ум дека мажите најмногу ценат подароци кои се практични.

Затоа денеска ќе ви го претставиме совршениот подарок за мажот, Mr. Triton Gift Box

Да ги следните трендовите знае често да биде доста скапо и да одземе многу време. Затоа ние ви го нудиме как опција Mr. Triton Gift Box. Кутија која во себе ги содржи едни од најважните модни детали кои му се потребни на еден модерен маж по одлична цена. Во оваа кутија имаме микс од три производи кои ќе направат да оставите силен прв впечаток. Џебно марамче, лептир машна, китенка за на сако или додаток за на кошула.

Секоја кутија со различна комбинација! На следниот линк можете да ја купите вашата најдобра комбинација.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.