Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Идеална замена за гужвите во теретана – FRIDAYSHOP

Блог објава

Почетокот на годината често знае да биде мотивација за активно вежбање и одење во теретана. Ја знаете онаа позната изрека, “Од нова година почнувам у теретана”. За оние што редовно вежбаат, знаат дека во овој период од годината се среќаваме со преголемите гужви по скопските теретани пред се поради ниските температури и повеќето не се во можност да вежбаат на отворено, а сето тоа со себе носи да чекаме ред за да дојдеме до посакуваната справа, па тоа често може да донесе до неефективен тренинг или до недостаток на комфорт.

Секогаш имајте ПЛАН Б!!

Како што кажавме погоре, голем број од луѓето кои преферираат да вежбаат на отворено не се во можност најмногу поради ниските температури, а кога некој ќе ви ја расипе рутината и не е баш пријатно. Затоа секогаш имајте План Б!

Ви ја претставуваме идеалната замена за гужвите во теретана. Теретаната со себе си носи постојани месечни трошоци за чланарина. Плаќаме, а не го добиваме комфортот и посакуваното вежбање. Сигурно се прашувате како да го направите идеалниот тренинг и во периодот кога теретаните се преполни, а надвор временските услови не се поволни?

Помали трошоци, а големи ефекти!

Наместо да плаќате месечна чланарина во теретана, инвестирајте ги парите во домашна справа. Gymbit Maxi-Glider 360 фитнес справата овозможува да ги зајакнете мускулите на средниот дел од телото со револуционерната фитнес справа дизајнирана да го таргетира токму овој дел од телото како ласер! Можете да ја нарачате веднаш на следниот ЛИНК.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.