Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Италијанската VESPA мода пристигна и во Македонија – FRIDAYSHOP

Блог објава

Vespa стилот е дефинитивно најфраерскиот стил на светот. Штом еден бренд за мали моторчиња има свој стил, тоа се кажува за него. Италијаните го обожаваат, но и Македонците не се ништо покуси 

Верувајте комотно можевме да направиме галерија од милион слики, каде Веспата е аксесоарот кој ја прави разликата. Доколку си дозволиме да го наречеме аксесоар. Убавина!

Летото полека зема замав, па периодот на модерни дизајн маички и тоа како ќе биде популарен. Почнуваме со комбинирање на класиките како патики, фармерки/чино и обични маички со одлични креативни дизајни како нашиот пример. Смарт кежуал во права смисла на зборот.

Само овој викенд, овие маички може да се нарачаат пред изработката, и тоа по цена од само 690 денари. Не чекајте, веднаш посетете го FridayShop или пишете ни порака.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.