Блог објава

Ако сте некој кој е влезен во бизнис светот и постојано се труди квалитетно да ја направи работата и да успее во она што го замислил, тогаш дефинитивно сте почуствувале замор. Голем дел од нас, работата најчесто ни е пред компјутер, па понекогаш тој замор се појавува и на нашите очи. Овој замор може да ви донесе главоболки кои ни се појавуваат во пределот на очите.

Кога ќе почуствувате замор во очите, тоа значи дека очните мускули се заморени. Како што и другите мускули на вашето тело се заморуваат, истото се случува и кај очните мускули.

Ваквиот тип на замор е нормална работа, бидејќи денеска сите од нас, голем дел од денот го поминуваат работејќи. Со цел овој тип на замор да го намалите и да немате проблем со него, ние ви нудиме едно идеално решение за вас.

Станува збор за Серум против замор на очите Clarins 20мл. 

Освежувачки серум за нега на кожните очни контури. Делува против отоци, подочњаци и ја враќа свежината на погледот и дава одморен изглед. Ги ублажува и брчките околу очите. Се состои од екстракти од гимнене и бизонова трева.

Се користи секојдневно наутро или навечер со лесно тапкање со врвот на прстите низ зоната на контурата на окото.

Овој производ можете да го купите и онлајн на следниот линк.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.