Блог објава

Капчето стана еден од најважните модни додатоци за зимниот период. Освен што ќе направат да изгледате одлично, тие и ќе ве затоплат од студот. Најголемиот проблем кај капата е тоа што може да ја расипе вашата модерна фризура. Но, секако Friday.mk секогаш наоѓа решение за проблеми поврзани со машката мода. Поради тоа, долунаведеното видео може да ви помогне како да ја носите зимската капа, без да ви се растури фризурата.

Откако ќе ја прочитате статијава, слободно разгледајте ги нашите модели на капи на следниот линк

Остави коментар

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.