Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Како правилно да го комбинирате ременот со вашиот костум? – FRIDAYSHOP

Блог објава

За секој маж, носењето на ременот е премногу лесна работа. Но, доколку го комбинираат со костум, настануваат проблеми. Некои велат не, но многумина би го потврдиле овој факт.

Овој факт го потенцираме затоа што панталоните како модно парче не се од корист без ремен. Носење на ременот во комбинација со работното одело, свадбениот костум претставуват голем проблем кај модерните мажи.

Но, факт е дека, ден за ден, некои мажи претпочитаат да носат ремен, не само поради леснотијата при негово ставање. Ремените функционираат добро, тие се лесно прилагодени и многу порелаксирани од трегерите. Изненадувачки е бројот на мажи кои велат дека се чувствуваат голи без ремен, додека за некои, ременот исто така нуди и подобар завршен изглед.

Па, доколку планирате да носите еден, како би изгледал тој? Во продолжение ви претставуваме три начини како правилно да го комбнирате ременот со вашиот костум.

Подеднаков избор на кожа

Носете го ременот подеднакво за секоја пригода. За костум кој подразбира потесен стил, високо квалитетен, полиран, со чиста кожа, не само на бојата, туку и на стилот на кожата, одговарајќи на вашите чевли.

Кожата треба да биде високо квалитетна, бидејќи ќе изгледа подобро и ќе трае подолго. Веројатно вие ќе го носите премногу, па поради тоа треба да го замислите како добра инвестиција.

Не се фокусирајте премногу на деталите

Истото важи и за деталите. Рамката, лентата, како и остатокот треба да ги насочите кон потценување. Многу е важно да практикувате суптилен стил кој најмногу ќе одговара со кафениот ремен, како и со црниот.

Некои тврдат дека металот во појасот треба да се совпадне со оној на вашиот часовник, но многумина не го практикуваат.

Купете ја соодветната големина

Големата е најважна, дечки. Идеално, ременот треба да се вклопи за да биде декоративен, за да ги заржи правилно вашите панталони. Ако позиционирањето на дупките кај ременот е премногу олеснето или пак тесно, многу е важно да го однесете на кројач за да ви направи нова дупка.

Доколку се придржувате според овие правила, ви предлагам да го разгледате нашиот избор на ремени достапни на следниот линк.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.