Блог објава

Дефинитивно еден од модните хитови оваа сезона е поло маичката по долги ракави. Знаеме дека класичните поло маички се вистински хит во летната сезона во последните 10тина години, но долгите ракави на овие маички дадоа една одлична нова димензија на машката мода.

Како и со кратките поло, така и овие со долги ракави, едноставните еднобојни варијанти се супер атрактивни. А на наша среќа, истите тие се супер замена за кошулите, и одлично се комбинираат со сакоа. Поради овој момент, оваа празнична сезона, тие ќе бидат една од најкомбинираните парчиња облека за време на новогодишните забави.

На ваша среќа, Friday Shop има новитети на оваа тема, по цена од само 1000 денари. Проверете ги боите на следниов линк, и почастете се шопинг пред најлудата ноќ.

Проверете неколку комбинации во продолжение –

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.