Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Кои модерни креативни машки маички се најбарани во Македонија? – FRIDAYSHOP

Блог објава

Маичките се омилено парче облека кај мажите, особено во топлите периоди. Дали за спортски активност, дали за кафиња, дали за искачања, маиците се неизбежен детал во топлите месеци од годината. А како што може да забележиме, се поголем број на модерни мажи се одлучуваат за креативни маички од локални дизајнери, наспроти маичките од големите брендови како Зара, Бершка и слично.

Според модните блогери, бројот на маички кои треба да ви бидат на располагање е 15, а ова особено е битно доколку сте активна особа чиј ден е исполнет со неизбежен тренинг, дневни и вечерни разновидни активности. Значи за нормално фукнционирање во лето, потребни се 15 маички. Запамтете ја бројкава!

Покрај нивната актуелност во летните месеци во годината, маичките се супер моден додаток и во пролет и есен. Секогаш се добредојдени оние комбинации на фраерска едноставна минималистичка маичка под кошула, во комбинациија со фармерки или карго панталони, и кежуал чевли или патики.

Значи заклучокот е едноставен – од нови модерни маички никогаш доста!

Затоа тука сме да ви понудиме дел од Friday Shop маичките по одлични цени од само 690 денари. Веднаш посетете го линков, и одберете или од старата колекција (Веспа, Фреди, Чао маички) или од нашата нова колекција (Понеделник и Еспресо), а зошто па да не и од двете колекции 

Пред да ги прикажеме маичките во продолжение, не заборавајте да не заследите и на Инстаграм!

Еспресо

Понеделник

Веспа

Фреди

Чао и Сингл

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.