Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Колкав буџет би одвоиле за квалитетен рачен часовник? 5, 10, 20000 денари? – FRIDAYSHOP

Блог објава

Тешко прашање, за кое секој има различен одговор.

Оние кои малку повеќе се разбираат, и кои водат сметка за својот изглед и репутација, знаат дека квалитетен рачен часовник вреди за сите пари. Тоа е долгорочна инвестиција, која со тек на времето само добива на вредност, а не губи. Сепак, дел од мажите, колку и да имаат високи желби, не можат да си дозволат нешто поквалитетно (посакапо). Затоа нашиот тим направи една интересна листа од одлични рачни часовници за сечиј буџет. Има и под 10000 денари, има и над 150000 денари. Се зависи од вас.

Доаѓаат празници, периодот за подароци, и време е да се почастите нешто добро. Или пак да подарите рачен часовник на вашиот дечко, брат, татко, или колега/директор.

Да започнеме –

Буџет до 10000 денари – Swatch Neramente (линк дo Friday Shop)

Буџет до 20000 денари – Calvin Klein Steadfast (линк дo Friday Shop)

Буџет до 30000 денари – Tissot Chrono XL (линк дo Friday Shop)

Буџет до 150000 денари – Longines Master Collection (линк дo Friday Shop)

Буџет неограничен – Omega Constelation Globemaster (линк дo Friday Shop)

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.