Блог објава

Иако во Македонија сеуште важат за моден додаток за кој треба храброст, сепак во последно време се почесто гледаме исклучоци. Машките алки според нас се нешто задолжително. Се што треба е да го изберете конкретниот стил, и алката ќе оди перфектно на вас.

Прво и основно правило при носењето на алки е да не се чувствувате пренатрупано. Овој стил не треба да се форсира доколку ви е незгодно. Затоа опуштено само, кога тогаш алката ќе стане дел од вашиот стил.

Машките алки одат и на формални комбинации. Тие не се само за на фармерка и на кожна јакна. Не се само за моторџии и бесни момци. Оделото оди со алка, дури и повеќе од 2/3 алки.

Секако дека и најпознатата онлајн продавница за мажи во Македонија, FridayShop може да ви помогне во изборот за машка алка. Се што треба да направите е да ја посетите на следниов ЛИНК каде што ќе пронајдете елегантни и функционални машки алки од познатиот бренд Calvin Klein по одлични цени.

Остави коментар

Влез на сметка

Веќе постоечки корисник ?

Невалидна е-маил адреса.

6 или повеќе карактери , букви и бројки. Мора да користи најмалку 1 бројка.

Вашите информации нема да бидат споделени со трето лице.