Блог објава

Добро знаеме дека денеска живееме во едно динамично време каде што едвај успеваме да се посветиме на самите себе. Канцелариите, состаноците, паметните телефони и интернетот се оние работи кои сега најмногу го исполнуваат нашиот ден.

Сепак, благодарение баш на тој интернет, ние имаме и голем број на придобивки, а една од главните е дефинитивно онлајн купувањето. Нашиот тим веќе со полна пареа работи за да ги задоволи вашите потреби па постојано се трудиме да ви понудиме квалитетен, лесен и сигурен шопинг.

Преку нашите категории, можете да одберете различни производи кои ги сакате, од маици, аксесоари, чевли па се до креативни шолји за кафе и продукти за нега и одржување.

Одберете категорија, пребарувајте во полето за пребарување, сортирајте ги според цената, тагови, најнови и уште доста други елементи кои ќе Ви помогнат да стигнете до часовникот, накитот или чорапите кој најмногу Ви одговараат.

Освен тоа, вие можете слободно да се јавите кај нас на телефонскиот број 070/234-420 или пак да поставите прашања на нашата меил адреса за подршка support@fridayshop.mk.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.