Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Летни попусти на Fridayshop.mk – FRIDAYSHOP

Блог објава

Од почетокот па до крајот на месец август дел од производите кои можете да ги најдете на првата специјализирана продавница за мажи се на попуст. Помеѓу богатиот асортиман на производи кои може да се најдат кај нас, со попуст и со супер понуда се и нашите Friday маици кои се покажаа како доста популарни кај нашите купувачи.

Погледнете кои се наши производи се на попуст. Искористете ги овие попусти, зошто траат до крајот на месец август.

Маица – Friday Fuck

Нашата прва колекција навистина е одлично прифатена од нашите купивачи, а сега уште повеќе поради супер понудата. Сега маицата можете да ја имате по супер цена од 590 денари.

Купете ја на следниот ЛИНК

Маица – New York City

Уште еден атрактивен модел од нашата колекција кој исто така можете да го најдете по супер цена. Сега оваа маица не е 990 денари, туку 590 денари. Побрзајте количините се ограничени.

Купете а на следниот ЛИНК

Jazz Club сет 4 чаши за еспресо

Нашата џез колекција на чаши за еспресо која претставува сет од 4 чаши. Сега овој сет можете да го имате по одлична цена од 600 денари.

Купете го на следниот ЛИНК

Една чаша за еспресо

Доколку не би сакале да го купите цел сет, можете да си одберете една од вашите омилени чаши од џез колекцијата. Цената на една чаша е намалена од 300 на 200 денари.

Купете на следниот ЛИНК

Декоративна ламба #067

Декоративна рачно изработена ламба која е освен што е функционална, таа е совршена и како декор за во вашиот дом. Оваа ламба сега можете да ја купите со 30 % попуст по цена од 3,444 денари.

Купи ја на седниот ЛИНК

Декоративна ламба #92

Мала, функционална и декоративна. Уште една рачно изработена ламба која сега може да ја купите со 30 % попуст по цена од 1,291 денари.

Купи ја на следниот ЛИНК

Декоративна ламба #93

Станува збор за креативно дизајнирана декоративна ламба за во вашиот дом. Таа е рачно изработена од Vrchkovski – Native Materials Lighting. Оваа уникатна ламба одлично ќе изгледа во вашиот дом и преку ден, а во текот на ноќта нуди огромна функционалност. Сега можете да ја купите со 30 % попуст по цена од 1,291 денари.

Купи ја на следниот ЛИНК

Декоративна ламба 100

Кретивно дизајнирана рачно изработена декоративна ламба со изглед на молив. Сега и неа можете да ја имате со 30 % попуст по цена од 2,585 денари.
Купи ја на следниот ЛИНК

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.