Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Мангупски начини како да ја носите брадата – FRIDAYSHOP

Блог објава

Брадата е во мода веќе подолго време и тоа не е нешто ново. Сепак, доколку сакате да направите едно освежување, ви претставуваме неколку стилови на брада кои што вреди да се прбаат.

Кратка брада

Ова се вика некоја средина. Нуту многу кратка, ниту многу долга. Овие бради се едноставни за одржување, но и на работното место ќеизгледате поуредно. Ќе добиете на машкост, лесна за одржување и може да се комбинира со различни фризури. Поради тоа што оваа брада не е толку долга, ви предложуваме да ја мачкате со масло за брада со што да не биде бодликава.

Суптилна

Доброто кај овој стил е што не треба да чекате многу време со цел да ви порасне брадата до ова ниво. Се што треба да користите е квалитетна машинка.

Van Duke брада

Ова се брада и бркови, но работата е во тоа што не се споени. За овој стил на брада потербно е малку подолго време, затоа мора да бидете трпеливи. Оставете некое време и добро стилизирајте ја.

Како да ја одржувате?

Ако планирате да имате брада, тогаш мора да планирате да користите одредени препарати со кои ќе ја негувате, одржувате и стилизирате.

За тоа ви го предложуваме македонскиот бренд кој што Bradakadabra. Се она што ви е потребно за негување на брадата. Восок и масло за брада, за негување и обликување на машка брада. За погуста, посјајна и негувана брада.

Овие призводи можете да ги нарачате онлајн на следниот линк

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.