Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Моден детал кој можете да го искористите за секоја прилика – FRIDAYSHOP

Блог објава

Можеби насловната слика ви издаде, дека темата за која оваа статија ќе зборува е банданата. Тоа е мини машка марама, која се користи на разни начини, и која е одличен детал за раперите и рокерите. Овој моден детал започнаа да го користат девојките, а последниве години стана дел и од машкиот стил.

Пред да продолжите со статијата, отворете уште еден таб на FridayShop и делот за шалови. Нарачките сами по себе ќе дојдат ?

Се што треба да знаете за банданата, е начинот на врзување (многу лесен), да ја погодите шарата (карирано), и да одберете место каде ќе ја комбинирате. Таа се носи на врат, на глава, на зглоб, и каде уште не. Покрај кежуал стилот, може да се комбинира и со формални бизнис комбинации.

Неколку идеи ќе ви претставиме во продолжение:

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.